Baaigemstraat 333 - 9890 Asper
Tel.: 092 77 87 42
Repareren en renoveren met de nodige vakkennis

Renovatiewerken en reparaties op vakkundige wijze uitgevoerd door expert uit Gavere die zich ook verplaatst in de ruime regio van Oudenaarde

Heeft u een aantal vervelende reparatiewerken die u dringend zou moeten uitvoeren maar vindt u zelf de moed niet om eraan te beginnen? Stel deze dan niet langer uit en kies voor Schrijnwerk Elyn voor alle reparaties en renovatiewerken regio Gavere en Oudenaarde.

Wij komen graag langs om de werken te analyseren en aan de hand daarvan een passende offerte op te stellen. Eens een akkoord bereikt zorgen wij voor een snelle uitvoering. Uiteraard verliezen wij hierbij nooit de kwaliteit van de werken uit het oog. Wij bespreken vooraf ook het vooropgestelde budget dat u in gedachten hebt zodat we de materiaalkeuze en ons advies hierop kunnen baseren.

Onze uitrusting is uitermate professioneel en geschikt om diverse reparatiewerken en renovatieprojecten tot in de kleinste details perfect af te werken.

Kies voor een snelle en efficiënte vakman die uw project tot een goed eind zal brengen en neem vandaag nog contact op met Schrijnwerk Elyn!